Saturday, January 23, 2010

AU REVOIR 2010 OFFICIAL T-SHIRT



The new shirts. For pessimists, haters, jailbreakers, murderers, rapists and rockers. Get this if you're disqualified to be human. RM25 ( including packaging and postage ) any size. Also available in girly sweatshirt.

Wednesday, January 20, 2010

FP0002: AU REVOIR "SU'UL KHATIMAH" MCD


The 2010 Mini-cd from Malaya’s most ruthless rock thrashers is finally unleashed. The band still continues on their tradition of murder and sadistic topics. Anthemic and heart-slashing riffs yet mystical in guitar solos and arrangements. Highly inspired by Pentagram, Judas Priest, Candlemass, Black Sabbath and Scorpions. This is the force of ultimate Thrash & Roll. The cd contained with 6 songs:

1. Disqualified To Be Human
2. The Life I Choose
3. The Devil I Called Father
4. A Love To Kill
5. The Games Girls Play
6. Hanzar

Get it from Faithcraft Productions for RM15 (Post Laju ) or USD 12 or Euro10. To buy it using money transfer please contact us first: +60164757931. Get our cd and official t-shirt with special price RM35 (including post and packaging).

You can also get this from Satanica Productions (New Zealand).

Saturday, January 9, 2010

EXPLOSIVE KIDS: Part III


Hari ini jam 3 petang aku dengan Syed ( ponteng kerja ) ke Sze Chan untuk mengambil amp Behringer Dynamizer yang diletupkan oleh kanak-kanak rock tempoh hari. Macam biasa dengan soundtrack perjalanan Therion “Vovin” menyusur dengan penuh ketenangan.

Sampai di Szen Chan, aku tengok amp aku dah siap untuk testing. Macam biasa lagu favorite untuk test bass semestinya “Black Night”, menurut mereka I.C dan Speaker aku blown. Jadi semuanya RM220. Aku tidak tahu samada ianya mahal atau murah? Bagi aku yang sengkek ni, mahal la...


Syed ajak aku makan Nasi Kandar Sultan, sedap juga tetapi tidak penah aku makan nasi kandar sampai berpeluh-peluh macam di Sultan ini. Panas gila. Syed pula macam biasa, extra kuah yang memang scary aku tengok.

Malamnya macam biasa, aku dengan Diken ke Brasmana Bistro minum kopi sambil tengok-tengok waitress. Hahaha! Sembang-sembang pasal kisah-kisah silam, perancangan hendak pergi tengok Misery Index pada April ini di Singapore. Harapnya jadi. Aku pun baru dengar lagu Misery index beberapa minit yang lalu, itu pun selepas Diken bagi. Technical Death Metal at it’s farking best.

MENGUKIR NADA DARI BESI

MENGUKIR NADA DARI BESI Penulis: Rammy Azmi Penerbit: Karya Raya Publishing Edaran: Faithcraft Productions Asal: Maaysia Baha...